Abonnementen

Naast de kwaliteit van onze produkten en onze dienstverlening, is het voor ons van belang te beantwoorden aan uw verwachtingen. Daarom stellen we u voor om zelf uw abonnement samen te stellen op bais van uw smaken en behoeften.

De basisprijs
is steeds dezelfde

1

55

+5€ levering
per zending

U kiest de inhoud
van uw pakket

2

2x2 flessen rode wijn en 1x2 flessen witte wijn of 3x2 flessen rode wijn, hetzij 6 in totaal

U kiest hoe dikwijls
er geleverd wordt

3

1x per maand of 1x elke 2maanden

 

Bevestig vanaf nu de inhoud en de periode van de levering van uw winebox en abonneer u voor
3 verlengbare leveringen.

Abonneer me
op my winebox
 
 
 

U komt in de verleiding, maar durft toch niet ?

Probeer
1 maand

Geen probleem ! Vanaf nu geniet u één maand van het proefpakket*
Zo’n proefpakket geeft u de gelegenheid om te kijken of het concept u bevalt en beantwoordt aan uw verwachtingen.

* één proefpakket per persoon

 
 

Hebt u vragen ?

1Wanneer ontvang ik de wijn ?Het pakket winebox zal altijd de laatste week van de lopende maand worden geleverd, als de bestelling ons voor de 25ste van de maand bereikt. Anders zal het voor de laatste week van de volgende maand zijn.

2Ik wil mijn abonnement verlengen. Hoe moet ik dat doen ?Wenst u nog langer met ons op avontuur te gaan ? Dat is heel eenvoudig. Nadat u de drie pakketen ontvangen hebt ( of het testpakket ) zullen we u automatisch een mail sturen zodat u uw winebox verder kan blijven ontvangen. Het volstaat te klikken op de link om opnieuw te kiezen voor drie leveringen. U zal ook de frequentie van betaling kunnen kiezen ( als het met Visa / mastercard is)

3Hoe kan ik een wijn bijbestellen ?Een wijn is bij u in de smaak gevallen ? Dat verbaast ons niet en doet ons zelfs plezier. Over het algemeen is het mogelijk om de wijnen bij te bestellen ( in meervoud , minimum 6 ) Stuur ons een mailtje met uw bestelling , dan zorgen we ervoor. We proberen dat de wijn bij uw volgende levering al mee kan worden geleverd.

4Ik ben nooit thuis voor de levering !Over het algemeen is er geen probleem. Geef een plaats op waar er wel meestal iemand is, zoals op uw werk, bij uw ouders of schoonouders of bij de apotheker naast u. Een andere mogelijkheid is om het pakketje bij u achter te laten ( op het terras, onder het afdak in de tuin, … ) Onze bezorger is flexibel, heeft geen handtekening nodig op het ontvangstbewijs en er is altijd een oplossing. Op een jaar tijd is er nog geen enkel pakket terug gekomen.

 

5Hoe verloopt het leveringsproces ?Een dag of twee voor de levering ontvangt u een mail met een verwittiging. Onze bode , de firma DPD, is zeer flexibel en kan het pakket op een specifieke plaats achterlaten als u ons dat meldt. ( cfr instructies ) Hij kan tot drie keer bij u langs komen alvorens het pakket terug naar ons komt. Denk eraan een leveradres te geven waar er iemand aanwezig is tijdens de kantooruren. Denk vb . aan uw ouders, buren, vrienden, werk, enz… Uiteindelijk kunnen we de exacte dag van levering niet garanderen. Daarentegen weet u wel dat de winebox telkens de laatste week van de maand zal worden geleverd.

6Is uw site beveiligd ?Op dit punt, net zoals alle andere trouwens, sluiten we geen compromissen op gebied van kwaliteit. Onze site is helemaal beveiligd. Het is trouwens Ogone ( een ontegensprekelijke referentie op het gebied van transacties op het net ) die we gekozen hebben om mee samen te werken om de goede werking van onze site te garanderen. (http://www.ogone.be). U kan dus gerust zijn.

7Ik zie een wingerdblad in uw logo. Doet u enkel bio ?Hoewel we beiden overtuigd zijn van de bio landbouw, willen we toch niet uitsluitend bio wijnen voorstellen. Wel om twee redenen. Ten eerste omdat er veel wijngaarden zijn die wel bio werken maar daarom nog niet het label aanvragen en vervolgens omdat we ervan overtuigd zijn dat we geen kwaliteitswijnen kunnen voorstellen als we zijn bodem niet respecteren. We willen wijnen voorstellen die komen van wijngaarden waar men houdt van de bodem en respect heeft voor de natuur. Zonder dat is het onmogelijk om kwaliteitswijnen te produceren en dus deel uit te maken van onze selectie.

 

Zie andere vragen »

Een specifieke vraag ?

We proberen altijd zo flexibel mogelijk te zijn. Als u ons een mailtje stuurt, zullen we bekijken hoe we kunnen beantwoorden aan uw vraag.

Contacteer ons »