Het concept my winebox

My winebox stelt een abonnement van wijnen, met goede prijs/kwalitietsverhouding, voor aan klanten, die een goede fles weten te waarderen zonder veel tijd te besteden om de wijn te ontdekken.

 

Elk pakket is samengesteld uit 6 flessen met 3 verschillende wijnen.
de drie wijnen hebben elk
hun degustatiefiche:

  • Oorsprong van de wijn
  • Geschiedenis van de wijngaard
  • Zijn reuk- en smaakeigenschappen
  • De juiste wijn bij het juiste gerecht

Aan de achterkant een leerzaam en speels hoofdstuk over het thema wijn en een kleine quiz

De 2 grondleggers

Onze ploeg

 
 

We kiezen onze wijnen tijdens degustatie , die we organiseren met onze vrienden , eveneens liefhebbers van fijne wijnen. We kiezen en selecteren wijnen, die u onmiddellijk kan drinken. Goede wijnen met een betere kwaliteit voor hun prijs ( tussen 5 en 12 euro).
Ze komen allemaal van wijngaarden die we specifiek hebben gevolgd, de afgelopen jaren. Maar, omdat we steeds op zoek zijn naar nieuwigheden, letten we ook op als we wijnen proeven in het alledaagse leven of op reis. We stellen u graag die wijnen voor die ons aangesproken hebben. Wijnen die we toevallig ontdekt hebben tijdens een diner of op een avond.

 

Het belangrijkste van de wijn is de wezenlijke kwaliteit en het genot dat het verschaft.. Het doel is om geen stereotype wijnen voor te stellen ( zoals in de grootwarenhuizen voor die prijsklasse ) maar wel wijnen van een bepaalde streek en met een specifiek karakter. ( zonder over te gaan in het buitensporige ).

 
 
 

Eens dat de wijnen gekozen zijn, laten we ze overkomen vanuit de wijngaard, bereiden we uw pakket voor en stellen we uw fiche op.

Uw winebox wordt door onze logistieke partner geleverd, tijdens de laatste week van de maand. Nu alleen nog uw vrienden uitnodigen of een heerlijke maaltijd klaarmaken voor uw partner om te kunnen genieten van uw winebox.

Tous Al onze wijnen kunnen bijbesteld worden ( zolang de voorraad strekt ) door onze leden ( uitsluitend door hen )

 

We zijn geen traditioneel internet bedrijf. Het zijn onze klanten die de exclusiviteit hebben op de wijnen die we voorstellen.– Pierre et Yves Stichters